6 munan kakkupohja, välissä valkosuklaamousse ja banaania. Kermapursotukset, itsetehty kinuski, pähkinärouhetta ja muutama sokerimassasta tehty auringonkukka. Alla ohje kinuskiin.
Kinuski:
- 2dl kermaa
- 1,5 dl fariinisokeria
- 2 tl voita
- 1 tl vaniljasokeria
- Sekoita kerma ja fariinisokeri kattilassa. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia, seosta välillä sekoittaen. Kinuski on valmista, kun tippa kinuskia jähmettyy kakun reunalle imeytymättä kakkuun.
- Sekoita joukkoon voi ja vaniljasokeri. Jäähdytä seos. (Itse jäähdytin sen kädenlämpöiseksi, ettei valu pitkin kakkua ja jääkaappia).
Auringonkukat sokerimassaa, värjätty tomuväreillä ja pintaan hieman kultaista tomuväriä. =)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.