Ohje on löydetty Open Cafe blogista. Omaan kakkuun tein pieniä muutoksia.

1267285438_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja


200 g Digestivekeksejä

75 g voita


Täyte

6 liivatelehteä

1 prk Flora Vanillaa

400 g maustamatonta tuorejuustoa

1 dl appelsiinimarmeladia

1 prk Valio Vaniljarahka

200 g valkosuklaata

1 dl appelsiinimehua


Kiille

3 liivatelehteä

3 dl appelsiinimehua


Murskaa keksit ja lisää keksimurujen joukkoon sulatettu rasva. Levitä seos irtopohjavuoan (halk.24 cm) pohjalle ja laita kylmään.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita joukkoon tuorejuusto, rahka ja appelsiinimarmeladi. Sulata valkosuklaa mikrossa miedolla lämmöllä ja sekoita täytteen joukkoon. Kuumenna appelsiinimehu kiehuvaksi ja sulata siihen liivatteet. Jäähdyttele hetki ja sekoita täytteeseen. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia tai seuraavaan päivään.

Anna kiilteen liivatteiden liota kylmässä vedessä. Kuumenna appelsiinimehusta ½ dl kiehuvaksi ja sulata liivatteet joukkoon. Yhdistä lopun mehun kanssa ja odota tarvittaessa hetki, jotta seos jäähtyy huoneenlämpöiseksi. Kaada sitten täytteen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa noin 2 tuntia ennen kakun irrottamista vuoasta.

Huom! Ohjeeseen ei tarvinnut lisätä yhtään ylimääräistä sokeria :)

Koristeluun käytin valkosuklaarouhetta, säilykepersikkaa, kiiviä ja muutama punainen kirsikka.