Toiveena sydämen muotoinen suklaakakku, vadelmatäytteellä ja pintaan vaahtokarkkimassa <3 kakun piti myös olla gluteeniton.

1284883106_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Suklaakakkupohja (gluteeniton)

200 g tummaa suklaata

200 g voita

4 munaa

2 dl sokeria

1.5 dl gluteenitonta jauhoseosta

1 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa miedolla lämmöllä. Vaahdota munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita munavaahtoon varovasti hiukan jäähtynyt suklaa-voiseos. Lisää jauho-leivinjauheseos. Älä sekoita liikaa. Kaada taikina voideltuun vuokaan (halk. 24 cm). Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Itse käytin sydämen muotoista reunavuokaa halkaisijaltaan 24 cm.

 

Vadelmatäyte:

2,5 dl kermaa

200g maitorahkaa

2 rkl sokeria

2 tl vaniljasokeria

1 pss (200g) pakastevadelmia

4 liivatelehteä

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon sokerit, maitorahka, sulatetut ja soseutetut vadelmat ( ite paseerasin vadelmat vielä siivilän läpi, siemenet pois) ja lopuksi kuumaan veteen liuotetut liivatteet.

Kakku on kasattu myös tuon reunavuoan avustuksella.

Pintaan sipaisu kermaa ja päälle vaahtokarkkimassa.

1284883136_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koristeet vaahtokarkkimassaa. Vauva tehty muotin avulla, hiukset töpötelty ruskealla tomuvärillä ja vaippa vaahtismassasta =) Parit jalanjäljet <3 valkoisia ja vaaleanpunaisia sokerihelmiä. Ja alareunassa kiertää vaaleanpunainen ei syötävä nauha <3

1284883172_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

<3 on se NIIN suloinen <3

1284883197_img-d41d8cd98f00b204e9800998e