maanantai, 6. lokakuu 2008
Baileys juustokakku
En muista mistä olen ohjeen ottanut mutta tämänlaisella olen sen tehnyt:
Pohja:
200g digestive keksejä
50g valkoista suklaata sulatettuna
50g voita sulatettuna
Täyte:
1,5dl kermalikööriä
400g mascarpone juustoa
2 dl kermaa, pehmeästi vaahdotettuna
160 g tomusokeria
3 liivatelehteä
Valmistusohje:
Pohja:
1. Murskaa keksit, ja lisää joukkoon voi ja suklaa.
2. Painele irtopohjavuokaan.
3. Jäähdytä noin puoli tuntia.
Täyte:
1. Vaahdota mascarpone sokerin kera, ja kääntele joukkoon kerma.
2. Lämmitä kermalikööri ( älä kuitenkaan keitä).
3. Lisää liotetut liivatteet ja kääntele juustovaahtoon.
4. Jäähdytä noin 2 h.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.