2188973.jpg

6 munan kakkupohja
Välissä:

Banaania viipaloituna
Valkosuklaa-nougatmousse
  • 1 pss BlåBand valkosuklaa-nougatmousse ainesta
  • 1 dl maitoa
  • 2dl vispikermaa
  • Vaahdota kerma
  • Vatkaa maito ja mousse aines keskenään ja sekoita joukkoon kermavaahto.
Kinuski:
  • 2dl kermaa
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 2 tl voita
  • 1 tl vaniljasokeria
  • Sekoita kerma ja fariinisokeri kattilassa. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia, seosta välillä sekoittaen. Kinuski on valmista, kun tippa kinuskia jähmettyy kakun reunalle imeytymättä kakkuun.
  • Sekoita joukkoon voi ja vaniljasokeri. Jäähdytä seos. (Itse jäähdytin sen kädenlämpöiseksi, ettei valu pitkin kakkua ja jääkaappia).

Reunoille laitoin hieman pähkinärouhetta.
Päälle laitoin voikreemistä tehdyt ruusut ja lehdet.

Tässä kuva ruusuista. (Parempikin kuva ois voinu olla!!)
2189010.jpg