Tämä ohje on otettu suoraa Sunnuntai.com resepti sivuilta.
4 munaa
2 dl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1,5 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi munavaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun, gluteenittomalla jauhoseoksella jauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Omasta mielestä tästä pohjasta tuli tosi hötö, ei yhtään niin "kiinteä" ja napakka kuin normaalit kakkupohjat. Jauhoilla tietysti suuri merkitys asiaan. Onko kellään muulla kokemuksia gluteenittomista kakkupohjista? Mitä jauhoja olette käyttäneet ja kuinka paljon? Vinkkejä otetaan vastaan ;)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.